Ons team

Kinderergotherapeuten

Wij zijn Esther van Rossen en Froukje Postema, praktijkhouders van Kinderergotherapie Utrecht. 

We maken deel uit van een team van 6 kinderergotherapeuten. Samen met medewerkers Tessa Molenaar, Marna Leenhouts, Anne Zweekhorst en vanaf medio januari 2021 Lauren Sokolich runnen wij deze praktijk.

Maandag 30 november 2020 hebben we met een gezellige online borrel afscheid genomen collega Jeroen Spee.

Jeroen heeft een uitdaging gevonden in de IT in Amsterdam.
Wij bedanken hem voor zijn inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij de kinderen en hun ouders en bij ons team. We wensen hem veel plezier en succes in zijn zijn nieuwe baan!

 Vanaf medio januari hebben we een goede vervanger gevonden in Lauren Sokolich! Welkom Lauren!

 Tessa
 Tessa Molenaar

 

pasfoto Marna zw
Marna Leenhouts

 

 pasfoto Anne
 Anne Zweekhorst

 

 L. Sokolich Photo
Lauren Sokolich

 

We zijn in 2009 gestart in Utrecht Overvecht en in 2012 verhuisd naar Utrecht Buiten Wittevrouwen. In 2015 is daar een tweede locatie in Leidsche Rijn (Terwijde) bijgekomen. 

Werken met kinderen is onze passie. Het geeft ons enorm veel voldoening als kinderen (en hun ouders) hier de deur uitgaan met wat extra bagage, zodat ze zich beter redden, op school, thuis en/of de sportclub. We hebben ruime ervaring opgedaan in de kinderergotherapie in verschillende settings. O.a. binnen de kinderrevalidatie en kinderpsychiatrie.

Daarnaast hebben we diverse opleidingen, nascholingen en symposia gevolgd: Sensorische Informatieverwerking, Kleuterobservatie, Schrijftraining, Attention Deficit Disorder (ADHD), Developmental Coördination Disorder (DCD), Autisme Spectrum Stoornis (ASS), School-AMPS, Neuro Developmental Treatment (NDT) en als één van de eerste kinderergotherapeuten de Post-HBO opeiding Specialisatie Kinderergotherapie.

Ook bieden wij als eerste kinderergotherapiepraktijk in Nederland een werkgeheugentraining aan: Jungle Memory. We houden ons actief bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderergotherapie en binnen het onderwijs.