PERSONEEL

Kinderergotherapeuten

Wij zijn Esther van Rossen en Froukje Postema, praktijkhouders van Kinderergotherapie Utrecht. 

We maken deel uit van een team van kinderergotherapeuten. Samen met medewerkers Siem Matton, Anje Eilander, Jeroen Spee, Hanna Zwart en Caitlin van Gessel runnen wij deze praktijk.

 siem

anje  hanna

 jeroen

 

We zijn in 2009 gestart in Utrecht Overvecht en in 2012 verhuisd naar Utrecht Buiten Wittevrouwen. In 2015 is daar een tweede locatie in Leidsche Rijn (Terwijde) bijgekomen. 

Werken met kinderen is onze passie. Het geeft ons enorm veel voldoening als kinderen (en hun ouders) hier de deur uitgaan met wat extra bagage, zodat ze zich beter redden, op school, thuis en/of de sportclub. We hebben ruime ervaring opgedaan in de kinderergotherapie in verschillende settings. O.a. binnen de kinderrevalidatie en kinderpsychiatrie.

Daarnaast hebben we diverse opleidingen, nascholingen en symposia gevolgd: Sensorische Informatieverwerking, Kleuterobservatie, Schrijftraining, Attention Deficit Disorder (ADHD), Developmental Coördination Disorder (DCD), Autisme Spectrum Stoornis (ASS), School-AMPS, Neuro Developmental Treatment (NDT) en als één van de eerste kinderergotherapeuten de Post-HBO opeiding Specialisatie Kinderergotherapie.

Ook bieden wij als eerste kinderergotherapiepraktijk in Nederland een werkgeheugentraining aan: Jungle Memory. We houden ons actief bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen de kinderergotherapie en binnen het onderwijs.